Facebook for virksomheder

Hver dag bliver der i gennemsnittet kommenteret og afgivet Synes godt om-tilkendegivelser 3,2 milliarder gange af mere end 1 milliard mennesker. Hvis du har en solid tilstedeværelse på Facebook, vil din virksomhed være en del af disse samtaler og have adgang til den stærkeste form for mund-til-mund-markedsføring — nemlig; anbefalinger imellem venner. Derfor er en Facebook-profil for virksomheder et yderst fordelagtig marketingtiltag.

Med en Facebook Erhvervsprofil optimeret af Firmalinket, står I stærkt i Facebook-netværket. Vi foretager alt det tekniske samt grafiske arbejde således jeres profil skiller sig ud fra mængden. Desuden yder vi hjælp og vejledning om, hvordan du får mest ud af din Facebook Erhvervsprofil.

Danmark på de sociale medier

I Danmark har vi taget de sociale medier til os, og vi er meget aktive på dem. Mange af os er online på de sociale medier flere gange dagligt, og bruger dem til alt mellem himmel og jord. Som virksomhed kan du bruge de sociale medier på mange forskellige måder, og få mange forskellige resultater ud af dem.

For nogle er de sociale medier en god kanal til nye kunder, for andre er det et sted de kan opbygge kundeloyalitet, og servicere deres kunder. Mulighederne er mange og de er forskellige alt efter hvilket socialt medie du bruger.

I alt
67%

16 - 24 år
94%
25 - 34 år
89%
35 - 44 år
74%
45 - 54 år
65%
55 - 64 år
52%
65 - 74 år
34%
75 - 89 år
19%

Facebook-annoncer

Facebook-annoncer er betalte beskeder, der kommer fra virksomheder, og de kan omfatte social kontekst om venner. Personer, der synes godt om din side, har et forbrug som kunde hos dig, der i gennemsnittet er 2 gange større end hos de personer, du ikke er forbundet med på Facebook.

Interagér med din målgruppe

Når du slår indhold op og har samtaler på din side, opbygger du loyalitet og skaber muligheder for at generere salg.

Når personer synes godt om din side, fortæller det dig, at de interesserer sig for din virksomhed og gerne vil vide, hvad der rører siger. Det bedste, du kan gøre for at fastholde deres interesse, er at slå relevant indhold op.

Skal vi hjælpe dig med en løsning på Facebook?

Hos os får gedigen rådgivning baseret på stor faglig og praktisk erfaring. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at opsætte din Facebook-side.