Google Adwords

AdWords er uden tvivl, den hurtigste og nemmeste vej til synlighed på Google. Det er desuden en af de billigste måder at reklamere på. Dine AdWords kan indstilles på mange forskellige måder. Kort fortalt fungerer det ved, at du vælger hvilke ord du vil være synlig på og skriver en annonce, som skal vises på Google, når der søges på et af de ord, som er relevante for dig. Når der søges efter et af dine søgeord, bliver din annonce vist. Hvis der klikkes på din annonce betaler du et beløb til Google, for det klik du får ind på din hjemmeside.

"Hvis dine adwords er sat rigtigt op, vil du med sikkerhed få megen kvalitetstrafik ind på din hjemmeside. Det er derfor vigtigt at du har en god hjemmeside, som kan skabe kontakt mellem dig og den mulige kunde.

Den besøgende skal ikke bare se din hjemmeside. Den besøgende skal blive til en kunde"
adwords-logo-shadow

Inden du går I gang

Før du begynder, er det vigtigt, at du laver noget benarbejde. Du skal undersøge hvilke ord der er mest interessante for dig at blive fundet på. Start med at annoncere for produkter og ydelser, hvor du står stærkt, og kan konkurrere med dine konkurrenter. Du skal også finde ud af, hvad en kunde må koste. Hvis du ved det, er det nemmere for dig at lægge et holdbart AdWordsbudget, så du undgår at købe for dyre klik.

Du bør have en god hjemmeside, som kan sælge din virksomhed, inden du begynder at bruge AdWords.

Udnyt dit budget maksimalt

Firmalinket opsætter dine annoncer, så du ikke betaler for meget for dine klik. Vi sørger for at dine annoncer kun bliver vist på ord som er interessante for dig, I det geografiske område, hvor dine kunder befinder sig. Derudover skriver vi præcise annoncer så skidt bliver sorteret fra kanel, og du kun får potentielle kunder ind på din hjemmeside. Vi sørger også for at dem der kommer ind på din hjemmeside, lander på den underside, som er mest interessant for dem, udfra hvilke ord de har søgt efter på Google.

Hjælp til flere kunder

Udfyld formularen og få en gratis gennemgang af din hjemmeside og find ud af hvordan du får det bedste udbytte af AdWords.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Din hjemmeside

Fortæl os lidt om dine produkter/ydelser