Et lille bureau med store kompetencer

Vi er et stærkt hold, med store kompetencer inden for hvert vores felt - alle med mange års erfaring under bæltet. Organisationens størrelse betyder stor fleksibilitet for dig som kunde. Hos os får du ikke pakkeløsninger, men skræddersyede tilbud, der passer til det din virksomhed har brug for. Vores størrelse betyder også at vi kan holde omkostninger lave - både vore egne, og den pris du betaler for din løsning.

Vi sætter en dyd i kundetilfredshed, og prioriterer altid kundens behov, frem for egen gevinst.

Vores base ligger centralt, med kontorer i skønne omgivelser ved Odense havn.

Michael Kopp

Driftsansvarlig - Jeg har tidligere arbejdet som konsulent, for flere forskellige virksomheder, i forbindelse med udvikling af produkter samt optimering af salgsorganisationer. Jeg har mange års erfaring med salg og markedsføring for stort set alle typer virksomheder. Endvidere har jeg været med til at starte flere virksomheder.

Mit primære fokusområde i Firmalinket er produktudvikling og optimering af bestående produkter.

Jesper Andersen

Løsningskonsulent - Jeg har en uddannelse som markedsføringsøkonom, som jeg færdiggjorde i 2007. Lige siden har jeg arbejdet som konsulent og rådgivet virksomheder om online marketing.

Fagområder: Design & struktur på hjemmesider/webshops, Søgemaskineoptimering, AdWords og sociale medier.

Holdning: Virksomhederne er forskellige - De har forskellige behov, forudsætninger og målsætninger. Derfor skal de mødes, der hvor de er, og have den løsning som matcher lige præcis den situation, de står i.

Hamza Kökten

Løsningskonsulent

Morten Vestergaard From

Webdesigner - Min faglige baggrund er en kommunikationsuddannelse på Medievidenskab ved Syddansk Universitet i Odense, som senere er blevet udvidet med en forståelse af markedsføring på Copenhagen Business School igennem studiet "Asian Studies Programme" - en uddannelse, der kombinerer sprog, kulturstudier og økonomi.

Jeg har mange års praktisk erfaring I at lave digitale løsninger for små og mellemstore virksomheder, med vægt på webdesign.

Morten Møller

Udvikler - Jeg er uddannet datatekniker på Syddansk Erhvervsskole i Odense - En uddannelse der indebærer både udvikling af software til flere forskellige platforme samt opsætning af blandt andet servere, klienter og netværksløsninger. Siden har jeg primært fokuseret på programmering og udvikling af web-applikationer, samt mindre Windows programmer.