Responsiv hjemmeside

90 % af dine kunder forlader dit website, hvis de får en dårlig oplevelse på mobilen. Har du et mobilvenligt website? Er du i tvivl? Så læs videre.

En responsiv hjemmeside tager højde for små skærme, og udnytter mobilens særlige funktioner og passer til mobilbrugeres behov. Et mobil website kan hjælpe dig med at nå nye kunder og øge dit salg. Hvis dit website ikke er mobilvenligt, sender du dine kunder videre til konkurrenten.

60% af alle danskere...

Går på internettet fra deres mobil. Er du sikker på at dine kunder kan møde dig på mobile enheder?

responsiv_hjemmeside

Tjek og se om dit site er mobilvenligt

Moderne mobiltelefoner (også kaldet smartphones) kan gå på nettet og vise ethvert website – også dit. Men det betyder ikke, at dit website er mobilvenligt - det man i fagsprog kalder en responsiv hjemmeside. Prøv at besøge det på din mobil. Måske er det ikke en særlig god oplevelse. Det går langsomt, du skal zoome ud og ind og klikke på små knapper, der ikke er ‘finger-venlige’. Google besøger jævnligt dit websted, og bedømmer om det er mobilvenligt - dumper din hjemmeside, kommer den bagerst i køen, på søgninger der bliver foretaget fra mobile enheder.

Google har lavet et værktøj, så du selv kan tjekke om din webside er mobilvenlig eller ej.

...flere søgninger på mobilen siden 2010 (firehundrede procent!). Du skal have en bid af den kage, når de søger efter dit produkt.

...ringer til en virksomhed efter søgning på mobilen, og 59% besøger virksomheden. 90% af disse brugere handler inden for 24 timer.

...er gået til en konkurrents website efter en dårlig mobil oplevelse.

Skal vi gøre din hjemmeside responsiv?

Vi er eksperter i mobilvenlige løsninger. Kontakt os hvis du har brug for rådgivning, eller er interesseret i en responsiv hjemmeside.