Tekstforfatning

Formålet med alle hjemmesider er kommunikation. De er et stærkt værktøj for virksomheder der ønsker at fortælle deres kunde hvilke opgaver de kan løse, og hvorfor kunden skal vælge netop deres virksomhed. Indholdet af denne kommunikation er afgørende for om kunden vælger at kontakte virksomheden med henblik på køb.

Du øger værdien af din hjemmeside markant hvis indholdet er skrevet af en professionel tekstforfatter.

writing

Bliv synlig på Google

Google og andre søgemaskiner besøger jævnligt din hjemmeside, for at gennemse indholdet, og indeksere det, for at vurdere hvilke søgeord din hjemmeside skal dukke op på. Det er derfor vigtigt at have en viden om hvilke elementer Google vægter højest når de besøger din hjemmeside. Det er vigtigt at dine sider indeholder nok ord (ikke mindre end 200) og at det ord du gerne vil findes på optræder naturligt flere gange i teksten. Vær forsigtig: Hvis ordet indgår for ofte, vil du blive straffet og ryge bagerst i resultaterne. Oftest er en indholdsprocent på 5 bedst.

Fang dine kunders interesse

Dine kunderne vil ofte gerne vide mere om hvad du tilbyder, og hvilke tanker der ligger bag din virksomhed, inden de beslutter sig for at handle. En god tekst kan være med til at fange dine kunders interesse, og få din virksomhed til at fremstå professionel. Dette skaber tryghed hos kunden, og får den til at vælge dig, frem for dine konkurrenter.

Skal vi hjælpe dig med at tekstforfatning?

Hos os får du gedigen rådgivning baseret på stor faglig og praktisk erfaring. Vi sidder klar til at hjælpe dig på rette vej.