Webshop

Hos Firmalinket har vi megen erfaring med at opbygge webshops, der på én gang indeholder de muligheder du som virksomhedsejer efterspørger, og en høj brugervenlighed, så du selv let kan varetage hverdagsopgaverne.

Vi hjælper dig med at opstille realistiske mål for din webshop, så din webshop leverer de ønskede resultater. Vi sørger for at lede kvalitetstrafik ind på din webshop, og hjælper med at evaluerer på dine brugeres adfærd, så du løbende kan optimere på din webshop de rigtige stede.

webshop

Brug Google Analytics

Når du skal evaluere hvordan din webshop performer, er det en klar fordel at du benytter Googles statistikprogram “Analytics”. På den måde kan du se hvor din trafik kommer fra, og måle hvor stor en del af de besøgende på din webshop, som køber noget hos dig.

Konverterer din webshop?

Det er vigtigt at du jævnligt følger op på hvordan din webshop performer, da det hurtigt kan ændre sig. Det vigtigste at holde øje med er, hvor stor en del af dine besøg der konverterer (Køber, tilmelder sig nyhedsbreve, eller noget helt tredje).

Hvem køber mest på nettet?

Grafen til højre viser, hvor stor en andel af de danske internetbrugere der handler på nettet. Danskerne er generelt trygge ved at handle på nettet - faktisk er det kun briterne der overgår os, når det kommer til køb af varer og ydelser på internettet.

Dine kunder sidder allerede klar ved tasterne, klar til at finde og købe netop dit produkt.

16 - 24 år
89%
25 - 34 år
89%
35 - 44 år
85%
45 - 54 år
82%
55 - 64 år
69%
65 - 74 år
61%
75 - 89 år
37%

Skal vi hjælpe dig med en webshop-løsning?

Vi sidder klar til at tage hul på processen sammen dig, og definere hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Ring nu!