Vinterferien er snart over os, og det betyder, at det er tid til at gøre sig klar til en uge fyldt med sne, kulde og hygge. Skal du afsted på vinterferie til et land, hvor det er endnu koldere end Danmark, skal du være ekstra opmærksom på bagagen. Det er nemlig vigtigt at pakke godt, så du ikke fryser, og det er endnu bedre, hvis du kan pakke praktisk, så du ikke skal bruge for meget tid på at tage tøj på og af. Her får du 5 bud på ting, der er gode at have med på vinterferie.

1. Termostøvler

Termostøvler er et must på en vinterferie, fordi de er varme og behagelige at have på. De er også praktiske, fordi de både er varme og vandresistente. Termostøvler er især gode, hvis du skal være meget ude i kulden, f.eks. når du skal bygge en snemand eller på skitur.

2. Vinterjakke

En varm vinterjakke er også et must på en vinterferie. Den skal kunne holde dig varm, selv når temperaturen er helt nede på minusgrader. Jakken skal også være vindtæt og vandtæt, så du ikke bliver gennemblødt og kold, hvis det begynder at sne, mens du er udenfor.

3. Vinterbukser

Et par praktiske vinterbukser er også vigtigt på en vinterferie. Bukserne skal være varme og behagelige at have på, samtidig med at de skal være praktiske. De skal have lommer til at opbevare småting i, og det er også en fordel, hvis de er vind- og vandtætte.

4. Vinterhue

En god vinterhue er også en god idé på en vinterferie. Du kan vælge forskellige typer af huer alt efter dit behov. Huer er ikke kun praktiske, fordi de holder dig varm, de kan også være med til at skjule dit hår, hvis det er blevet lidt blødt og kruset af kulden.

5. Vinterhandsker

Endelig er det en god idé at have et par varme vinterhandsker med på vinterferie. Handskerne skal kunne holde dine hænder varme, selv når det er koldt udenfor, og de skal samtidig være praktiske at have på. Det er en fordel, hvis vanterne er vindtætte, og skal du i sneen, er det desuden væsentligt, at de er vandtætte.

Opsummering

Hvis du skal afsted på en vinterferie, har du her fået bud på 5 ting, der er gode at have med. Det er nemlig vigtigt at pakke godt, så du ikke fryser, og det er endnu bedre, hvis du kan pakke praktisk. De ting, der er gode at have med, er termostøvler, vinterjakke, vinterbukser, vinterhue og vinterhandsker.