Det er ikke altid let at finde tøj, der sidder godt, og som man føler sig godt tilpas i. Det er heldigvis ikke et problem at finde tøj i den rette størrelse for dem, der er lidt større i størrelsen. For der findes jo faktisk tøj til enhver størrelse. Hvis du gerne vil have lidt inspiration til, hvilke ting du kan gøre for at finde det helt rette tøj, så kan du her læse fem tips.

1. Vælg den rigtige størrelse

Det lyder som en selvfølge, men det er faktisk ikke altid så let, som det lyder. Størrelserne kan variere, og så kan man ende med at købe tøj, der er for stort eller for småt. Det er en god idé at prøve tøjet på, inden du køber det. På den måde kan du være sikker på, at du får det helt rigtige plus size tøj.

2. Vælg den rigtige stil

Det er ikke kun størrelsen, der er vigtig. Du skal også vælge den rigtige stil. For eksempel kan det være, at du gerne vil have et par jeans, der sidder stramt til om benene. Hvis du er lidt større i størrelsen, så kan det være en god idé at vælge en model, hvor der er plads til lidt ekstra. På den måde kan du være sikker på, at du ikke får et par jeans, der strammer for meget.

3. Vælg den rigtige farve

Farven på dit tøj er også vigtig. For nogle farver kan være med til at gøre, at man ser større ud, end man egentlig er. Hvis du gerne vil have tøj, der gør, at du ser mindre ud, så er det en god idé at vælge en mørkere farve. En anden ting, du kan gøre for at se mindre ud, er at vælge tøj med en vertikale striber. På den måde vil der ikke være så meget der ligner, at det buler ud i din overkrop, og derfor vil du også se mindre ud.

4. Vælg den rigtige pasform

Det er ikke kun størrelsen og stilen på dit tøj, der er vigtig. Pasformen er også afgørende for, hvor godt tøjet sidder, og hvor godt du føler dig tilpas. Hvis du gerne vil have tøj, der sidder godt, så er det en god idé at vælge en pasform, der er lidt løsere.

5. Vælg en god kvalitet

Det er ikke kun størrelse, stil og pasform, der er vigtig. Kvaliteten er også afgørende. For hvis du gerne vil have tøj, der sidder godt og som holder i mange år, så skal du vælge tøj i god kvalitet.