Da Fatboy blev introduceret på det danske marked, var det i form af sækkestole og gigantiske puder. Det var noget der tog os danskere med storm, da det jo passer perfekt ind i vores værdsættelse af ”hygge”. Bliver det mere hyggeligt, end at smide sig foran fjernsynet på en gigantisk blød pude, mens man nyder et stykke chokolade og et glas vin?

Fatboy mærket var altså noget, der hurtigt kom på alles læber. Hvis man ikke selv anskaffede sig en Fatboy sækkebude, så kendte man med sikkerhed nogen, der havde én. Alle vidste hvad en ”Fatboy” var, og det var noget der var at findes på danskernes ønskelister i lang tid. Selv den dag i dag, er puderne fra Fatboy eftertragtede. Det er noget der passer perfekt ind i en hyggelig stue, eller endda en studiebolig.

Men vidste du, at Fatboy byder på mere, end bare bløde puder? Det hele startede selvfølgeligt med de enorme puder, men de stoppede ikke der. Selvom ”hygge” er et dansk koncept, som det godt kan være svært at forklare til udefrakommende, så virker det til, at Fatboy har forstået hvad det handler om. Alle deres nye produkter passer nemlig ind i samme kategori!

Bare se på den nye Fatboy hængekøje de har lanceret. En hængekøje er selvfølgeligt altid hyggelig. Men Fatboy har designet deres hængekøje til at være den hyggeligste på markedet. Den er blød og behagelig at røre ved, og kommer selvfølgeligt med en dejlig pude. Hygge bliver altså skruet helt op til max i en hængekøje fra Fatboy.

Jeg er selv stor fan af den fatboy lampe der lige nu pryder mit soveværelse. Den giver nemlig et hyggeligt varmt lys, der får hele rummet til at føles afslappende og indbydende. Samtidig er designet virkeligt genialt: på lampeskærmen er der en tegning af et stearinlys. Det viser igen, at Fatboy har forstået hvad hygge handler om. Stearinlys er hyggelige, men de er sjældent særligt praktiske. En lampe med en varm glød, og et hint til de traditionelle stearinlys, giver det bedste fra begge verdener.

Hvis du godt kunne tænke dig at gøre dit hjem mere hyggeligt, så bør du altså kigge på, hvad Fatboy har af produkter. De har meget mere, end bare store puder og sækkestole. Puderne og sækkestolene er selvfølgeligt et godt sted at starte, hvis de passer ind i den vision du har for dit hyggelige rum. Men lad dig også inspirere af de andre hyggelige produkter Fatboy har designet. Hygge er som sagt svært at kvantificere, men Fatboy har på mange måder gjort arbejdet for os. Alle deres produkter er hyggelige, og det er altså et perfekt sted, at lede efter inspiration til at skabe mere hygge i hjemmet.