Blomster levering til den du holer af

Vil du overraske en du holder af, er en smuk buket en god måde at gøre det på. Bestil blomster levering til den du holder af nu!

Blomster levering i Storkøbenhavn

Du kan med e-BLOMST.dk sende blomster til hele Storkøbenhavn. Vil du glæde dem på arbejdspladsen, privatadressen eller noget helt tredje, så kan du med fordel sende blomster med e-BLOMST.dk, vi leverer nemlig lige til døren.

Blomster levering samme dag

Er du sent ude? Eller bare har lyst til at sende blomster samme dag? Så er du kommet rette sted, du kan nemlig hos os sende blomster samme dag du bestiller til hele Storkøbenhavn. Bestil din blomsterhilsen inden klokken 12, så kan vi nå at leverer din blomster lige til døren, den dag du bestiller.

Send blomster søndag

Det kan være at du har lyst til at sende blomster på en søndag, det kan vi da godt forstå. Mange af livets vigtige øjeblikke ligger på en søndag. Der er dog mange i blomsterbranchen der slet ikke har åbent søndag, du kan derfor mange gange ikke sende blomster på en søndag. Hos e-BLOMST.dk leverer vi også blomster søndag, så du kan fejre fødselsdage, bryllupsdage og meget mere, selvom det er en søndag! Bestil blomster levering på søndag nu.

Glæd den heldige modtagere endnu mere med Chokolade og Vin

En blomsterhilsen er typisk meget bedre med en lækker gave ved siden. Blomster og Chokolade, Blomster og Vin eller begge dele er super lækker måde at sende en blomsterhilsen. Vores luksuschokolade er produceret i Danmark og smager himmelsk.

Blomster til enhver lejlighed

Vi har et stort udvalg af blomster til enhver lejlighed. Om du vil fejre en fødselsdag, eller lykkeønske med det nye job, er vi sikre på at du kan finde en buket til anledningen.

Blomster til begravelse

Du kan også sende blomster direkte til kirken. Begravelses blomster er en god måde at sige et sidste farvel og vise deltagelse i sorgen. Bestil en hilsen til de efterladte, for at vise du er der for dem. Du kan blandt andet sende en bårebuket, krans eller blomsterhjerte, direkte til kirken.