Søgemaskineoptimering

Synligheden på søgemaskinerne – især Google, har en stor betydning for, om en hjemmeside eller en webshop bliver en succes. Da den første forudsætning for om en hjemmeside bliver en succes, er at kunderne skal kunne finde den.

Vi hører ofte spørgsmålene:
Hvordan kommer jeg til tops på Google?
Hvad koster det at blive nummer et på Google?
Hvorfor ligger mine konkurrenter foran mig på Google?
Hvor hurtigt kan jeg komme til tops på Google?

Overordnet set, kan søgeresultaterne deles op i to grupper. Nemlig sponsorerede resultater, hvor du betaler til Google når der klikkes på din annonce, og de organiske resultater, hvor du får en placering alt efter hvor god Google synes din hjemmeside er.

søgemaskineoptimering

Find de rigtige søgeord

Undersøg hvilke ord der er mest interessante for dig at blive fundet på. Derudover skal du også undersøge hvordan konkurrencen er på de søgeord som er interessante for din virksomhed. Det er vigtigt at du finder de rigtige ord, inden du går i gang, for hvis du ændrer på dine søgeord i processen, skal du starte forfra.

Når du har optimeret...

Er det vigtigt at du ikke hviler på laurbærrene. Først og fremmest arbejder dine konkurrenter med stor sandsynlighed også med at blive synlige på Google, så du skal holde øje med om de overhaler dig inden om. Derudover ændrer Google på hvordan hjemmesider vurderes, så din placering kan hurtigt ændre sig, og du kan miste din gode placering.

Hvem søger og hvor meget?

Danskerne ligner resten af verdens internetbrugere ved at de foretrækker at søge på Google, for at finde dét de leder efter. Statistikken viser at det er et overvældende flertal der bruger søgemaskiner, helt op til alderen 75 år, hvor kurven begynder at knække. I gennemsnit bruger 82% af de danske internetbrugere søgemaskiner når de surfer på nettet.

Det er med andre ord vigtigt at din virksomhed kan findes på Google, uanset hvilken aldersgruppe du henvender dig til, så dine kunder kan finde din virksomhed når de søger efter de produkter du tilbyder.

16-24 år
88%
25-34 år
90%
35-44 år
90%
45-54 år
91%
55-64 år
85%
65-74 år
77%
75-89 år
55%

Vi står til rådighed

Firmalinket er opdateret på hvad der rør sig indenfor søgemaskineoptimering, og vi hjælper dig med at finde de rigtige søgeord, som matcher din forretning. Vi sikrer at du opnår en øget synlighed på Google, og holder øje med din hjemmesides placering, så du fortsætter din fremgang og undgår at blive overhalet af dine konkurrenter.

Få en gratis synlighedsrapport

Hør hvordan du bedst håndterer søgeoptimeringen. Udfyld nedenstående formular.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Din hjemmeside

Hvilke søgeord er du interesseret i?