Hvis man har hus og selv vedligeholder og udskifter, så ved man at det ofte er den sidste finish, der får det hele til at falde på plads og se professionelt ud. Det er rart at kunne lave tingene selv, men det skal ikke se hjemmelavet ud. Et godt stykke gør-det-selv-arbejde skal være fuldt på højde med professionelt arbejde, det er nok de flestes holdning. Og det er heller ikke svært at lave en smuk finish på sit værk. Man kan købe materialerne online.

Hvis du har lagt nye gulve, og sat paneler på, så skal der naturligvis sluttes af med kantlister. Kantlister er de fine, smalle lister, der ligger nederst på panelerne, ved overgangen til selve gulvet. Hvis du slutter dit gulvarbejde af men Kantlister, så kommer det til at fremstå meget flot og meget professionelt. Man lægger næsten ikke mærke til dem, men når de kommer på, så kan man se at de hele tiden har manglet. De er prikken over I’et ved et smukt gulvarbejde.

Loftet fortjener også kant

Også visse typer loft sluttes bedst af med Kantlister. Det giver lige det sidste. Kantlister gør en stor forskel mange steder, selvom de ikke er det, der umiddelbart springer i øjnene. Det er ofte de helt små ting, der gør den store forskel. Det kan man forvisse sig for ved at sætte Kantlister op de rigtige steder. De gør en afgørende forskel, det kan alle se, når de kommer på.

Og det er ikke svært at sætte Kantlister på. Man skal blot bruge en hammer og nogle små søm, en god sav og en vinkel, så er man godt kørende. Det ser pænest ud, hvis man saver kantlisterne i smig. Dertil bruger man vinklen og en blyant, eller en speciel skærekasse. Det er meget nemt, og resultatet bliver så flot. Det er synd ikke at gøre det sidste ordentligt.

Et smukt syn

Glem ikke at du skal se på dit nye gulv i mange år. Derfor er det så vigtigt at det bliver sluttet af med en smuk finish. Det vil du glæde dig over hver dag.