Skal du lægge nyt tag? Her kan du læse mere om, hvordan du får alt at vide om nyt tag, så du kan tage den bedste beslutning. Der er nemlig mange ting man skal tage stilling til, når man skal lægge nyt tag. Det kan du læse mere om her.  

Hvilken type tag skal jeg vælge? 

Der er flere forskellige tagtyper at vælge mellem, og de har vidt forskellige kvaliteter og egenskaber. Det er først og fremmest tale om design. Hvilket udtryk, vil du gerne at dit tag skal have? Det udgør nemlig den helt store forskel, når du skal vælge tagtype. I Danmark er det svært populært med tagpaptag, men også med ståltag og eternittag. Der er dog stor prisforskel på disse tagtyper.

Pris på nyt tag afhænger i høj grad af, hvilken tagtype du ender med at vælge. Hvis du har en arkitekttegnet villa, så kan du måske tænke på et tag, der kan give et helt særligt særpræg til din bolig. Dette kan med fordel være en tagtype som naturskifer, der ikke bare ser svært eksklusivt ud, men også holder i mere end 100 år. Det er flere generationer, der slipper for at lægge nyt tag. Det er også et særdeles smukt materiale. Det er lidt dyrere, end de fleste andre tagtyper, men det skal også vejes op mod, hvor lang til det holder.  

Eternittag, er også en populær type i Danmark. Det er fordi, det giver den traditionelle idylliske følelse og passer godt til mange forskellige boligtyper, der er almindelige i Danmark. Hvis man vil have en billig og fleksibel løsning, skal man derimod gå for tagpaptag.  

Der er med andre ord mange tagtyper at vælge mellem, og heldigvis kan du få professionel rådgivning.  

Få et professionelt tagtjek 

For at finde ud af, hvad slags tag du skal vælge, kan du med fordel få et professionelt tagtjek af eksempelvis Jydsk tagteknik. De vil undersøge nærme, hvilket tag du skal vælge, og hvilke udbedringer, der eventuelt skal laves på dit allerede eksisterende tag. Her får du god vejledning, så du kan være helt sikker på, at du vælger det helt rigtige tag til din bolig.