Der er mange spil der udkommer i år, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Det er dog ikke alle spil, der er lige værd at bruge sin tid på. Derfor har vi lavet en liste over 5 af de bedste spil, der udkommer i år, så du ikke går glip af noget.

  1. Battlefield 2042 Er et spil der indeholder store kampscener og en stor verden. Det betyder at der er rig mulighed for at skabe unikke historier og fællesoplevelser. Spillet er udviklet af DICE, som forstår at lave spil der kombinerer ekstrem action med et langt historieunivers. Battlefield 2042 er et must have for enhver First Person Shooter elsker.
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 Er spiludvikleren Nintendo’s første efterfølger i serien, og der er derfor høje forventninger til spillet. Det første spil var et af de bedste spil, der kom ud i 2017, og derfor er der mange der glæder sig til at se, hvad Nintendo har lavet til dette spil.
  3. God of War: Ragnarok Er et spil der bygger videre på God of War-universet. Spillet er udviklet af SIE Santa Monica Studio, som er eksperter i at lave spil med en masse action. Derfor kan du forvente et spil med en masse action, og et unikt univers.
  4. Halo Infinite Er et spil der bygger videre på Halo-universet. Spillet er udviklet af 343 Industries, som står bag nogle af de største spil i serien. Derfor er der store forventninger til spillet, og du ligeledes et unikt univers.
  5. Cyberpunk 2077 Er et spil der bygger videre på Cyberpunk-universet. Spillet handler om at du skal være en cyborg i en dystopisk fremtid, der skal kæmpe for at overleve. Spillet er udviklet af CD Projekt Red, som også har udviklet spillet The Witcher 3: Wild Hunt. Dette spil var et af de bedste spil, der kom ud i 2015. Dertil er der mange af spilene her, som kan spilles på PS5 og Xbox Series X. Derfor kan du få en endnu bedre oplevelse med disse spil, hvis du har en af disse konsoller. Vi håber at du har fundet nogle spil, som du skal prøve i år.

Konklusion

Der var mange store spil, der kom ud i 2020, og der kommer også mange store spil ud i 2021. Derfor er det svært at holde styr på dem alle. Derfor har vi lavet en liste over 5 af de bedste spil, der kommer ud i år. Vi håber at du kunne lide artiklen, og at du har fundet nogle spil som du skal prøve i år.