For jægeren er livet under åben himmel et vilkår. Men det er et vilkår, der bringer meget godt med sig. Man er tæt på naturen og al dens mangfoldighed af liv og vækst. Jægeren kender ikke alene sine byttedyrs vaner og færden, men også småfuglene, musene og insekterne har hans opmærksomhed. Vejret og dets omskiftelighed lærer man at kende, når man færdes meget i det fri. Og man bliver opmærksom på, hvor vigtigt det er at være fornuftigt klædt på.

Noget af den bedste beklædning til jægeren kommer fra det svenske firma härkila, som grundlagdes på Sveriges vestkyst tilbage i det 17. Århundrede. Familien bag var en rigtig jægerfamilie, som kendte til vigtigheden af god beklædning, når man færdes i det fri. Det lækre tøj fra härkila passer derfor også perfekt til jægeren, der sætter pris på god kvalitet. Man får næppe nogen bedre beklædning til jagten end den man får hos härkila, det er ganske vist.

Tradition og modernitet hånd i hånd

Køber man jagttøj fra härkila, så får man noget så sjældent som en god blanding af stolt tradition og hypermoderne materialevalg. Dette gør at beklædningen altid er helt up to date, samtidigt med at kvaliteten og de traditionelle dyder er intakte, og stråler ud af hver en søm i tøjet. Det er tøj, der kan tåle lidt af hvert, og stadig bevare pasform og komfort.

Kompromis er et ord, der ikke er opfundet hos härkila, som har kvaliteten og komforten i højsædet hele vejen igennem. Du kan mærke det, når du har det på. Det sidder bare bedre og føles mere behageligt end det meste andet jagttøj. For härkila er tøj udviklet af eksperter på baggrund af flere hundrede års erfaring.

Find det på nettet

På huntinglife.dk kan du finde et stort udvalg af lækker beklædning fra härkila. Her er alt hvad du skal bruge, til alt slags vejr. Det er tøj, som er ordentligt lavet, og samtidigt stilfuldt og pænt designet. Det er godt brugstøj for friluftsmennesket, med jægeren i fokus, som den egentlige målgruppe. Find dit næste sæt tøj blandt härkilas produkter.